Centro Concertado Plurilingüe
  964 270 368
|
   FACEBOOK
|
   PADRES DE ALUMNOS
NOTICIAS L'ESCOLA FA RÀDIO

L'ESCOLA FA RÀDIO

El nostre centre ha participat un any més en l´activitat ”L´escola fa ràdio”. Aquesta activitat és promoguda per institucions com la Conselleria de Cultura i la Regidoria de cultura del nostre Ajuntament. Els objectius d´aquesta activitat  és d´allò més variada: promocionar l´ús del valencià, conéixer un poc més el món de la ràdio, treballar en equip, parlar en públic…

Aquest any el nostre centre ha treballat el com fer una entrevista i se li ha donat el nom de” Els nostres talents”. Han participat alumnes de tots els cursos d´ESO per tal de difondre millor l´activitat per tots els nivells.

Els alumnes participants han sigut: Gorka Roda, Alexandra Abrinei, David Monferrer, Ariadana Huérfano, Victoria Rodríguez, Rodrigo Alonso, Fernando Viñals i Paula Montolio.

La temàtica de l´entrevista era fer visibles alumnes que destaquen en alguna activitat esportiva o musical fora del centre, per tal de reconèixer el seu esforç i constància. I al mateix temps que siguen una bona influència per als seus companys.

 En quant siga possible, ja passem l´enllaç perquè puguen escoltar-lo .

Enhorabona i gràcies a tos els que ho han fet possible.

Departament de Llengües.

Aceptar
En esta web usamos cookies propias y de terceros para proporcionarte nuestro mejor servicio. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Más información aquí