Centro Concertado Plurilingüe
  964 270 368
|
   FACEBOOK
|
   FAMILIAS ALUMNADO
NOTICIAS El Centre Ramiro Izquierdo participa en la lectura plurilingüe del decàleg dels Drets de la Infància

El Centre Ramiro Izquierdo participa en la lectura plurilingüe del decàleg dels Drets de la Infància

En commemoració del Dia Universal dels Drets de la Infància, el passat divendres el Centre Ramiro Izquierdo va participar en la lectura plurilingüe del decàleg dels Drets de la Infància que va tenir lloc a la Plaça Major de Castelló de la Plana. En aquest acte intervingueren representacions de xiquets, xiquetes i adolescents de diversos centres educatius de la nostra localitat. Nou alumnes de 1r d’ESO i un professor van assistir en representació del nostre centre.

L'acte va comptar amb la participació de l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco; la regidora de Benestar Social, Dependència i Infància, Mary Carmen Ribera; i el director territorial de Save the Children, Rodrigo Hernández.

Els centres participants van ser: CEIP Exèrcit (lectura en romanés), IES Ribalta (castellà), Agora Lledó (alemany), CEIP L'illa (àrab), Escoles Pies (anglés), IES Penyagolosa (francés), CEIP Sanchís Yago (xinés), CEIP Carles Selma (romaní, caló), i CEIP Estepar (castellà). Per part del nostre centre van intervenir dues alumnes de 1r d’ESO amb la lectura del dret número 7 del decàleg: Marina Torrent el llegí en valencià i Valeria Serra, ho feu en rus.

La iniciativa va estar emmarcada en el conjunt d'actes programats per l'Ajuntament de Castelló del 13 al 26 de novembre en commemoració del Dia Universal dels Drets de la Infància: CASTELLÓ PELS DRETS DE LA INFÀNCIA I L'ADOLESCÈNCIA.

Aceptar
En esta web usamos cookies propias y de terceros para proporcionarte nuestro mejor servicio. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Más información aquí