Centro Concertado Plurilingüe
  964 270 368
|
   FACEBOOK
|
   PADRES DE ALUMNOS
NOTICIAS DIA EUROPEU DE LES LLENGÜES

DIA EUROPEU DE LES LLENGÜES

Gaudim de la I Jornada del POTFOLI EUROPEU de les LLENGÜES a Castelló!

El 26 de Setembre, DIA EUROPEU DE LES LLENGÜES, va tindre lloc a Castelló, concretament al Recinte Castelló (MERCAT), la I trobada de centres de Primaria per tal de, en alguns casos de conéixer per primera vegada l’ús del PORTFOLI EUROPEU DE LES LLENGÜES, en altres casos, com nosaltres, d’afiançar l’ús del PORTFOLI com a una metodologia Innovadora del tractament integrat de les llengües.

Així el matí va transcórrer entre diversos tipus d’activitats i els nostres alumnes de sisé de Primaria , van gaudir, entre vora 800 alumnes de la ciutat de Castelló, d’una sèrie de tallers que els van resultar d’alló més increïbles.

Per començar el “TALLER de PORTFOLIO EUROPEU DE LES LLENGÜES. A més també va hi haver un “TALLER DE LLENGUA DE SIGNES”, on van aprendre moltes Claus per fer-se entendre amb altres xiquets o persones sordo-mudes. I tras l’esmorzar…on es repartirem les ampolletes d’aigua…una activitat musical “L’ESCOLA CANTA” amb la col.laboració de  la Banda Municipal de Música de Castelló. I per tancar l’acte “THE PINKER TONES” “Els viatges de Rolf & Flor”, tot un espectacle de música.

Des del Centre agraïr el bon fer de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme amb la col.laboració de l’Ajuntament de Castelló de la Plana que organitzà l’acte. I des del nostre centre,  gràcies a tota la Comunitat Educativa pel support rebut i…

…continuem GAUDINT DE L’APRENENTATGE DE LES LLENGÜES!!!

Aceptar
En esta web usamos cookies propias y de terceros para proporcionarte nuestro mejor servicio. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Más información aquí