Centro Concertado Plurilingüe
  964 270 368
|
   FACEBOOK
|
   PADRES DE ALUMNOS
NOTICIAS XIII PREMI DE NARRATIVA EN VALENCIÀ VICENT MARÇÀ

XIII PREMI DE NARRATIVA EN VALENCIÀ VICENT MARÇÀ

El passat 5 de juny, va tindre lloc a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, a les 19.00 h., l’acte d’entrega de guardons i diplomes acreditatius del XIII Premi de Narrativa en Valencià.

Com durant les dotze anteriors edicions, els nostres alumnes de 5é i 6é de Primària, acompanyats per familiars, mestres i direcció van tindre la sort de ser invitats a l’acte per rebre els diplomes acreditatius del premi, així com diverses mostres del llibre publicat per l’editorial Bromera amb col.laboració de l’Excm. Ajuntament de Castelló i la llibreria Babel.  En aquest recull han estat inclosos els seus contes.

Des d’ací, la nostra enhorabona als nostres guanyadors:

  • NICOLÁS GAS PERIS amb el seu conte “LA FADA DEL RIU”
  • LLEDÓ AGUT SALVADOR amb el seu conte “LA CEBA XARRADORA”

Els contes van ser elegits d’entre un total de 838 contes escrits per alumnes de 34 centres escolars de la capital de la Plana. Van ser guardonats 41 contes publicats sota el títol: EL SECRET DE LA BIBLIOTECA.

Des d’ací el nostre agraïment a les entitats i representants de les mateixes, especialment a la  Vicealcaldessa de l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, acompanyada de la viuda del mestre i escriptor Vicent Marçà, Dolors Ibáñez, Enric Porcar Regidor d’ Educació del Excelentíssim Ajuntament de Castelló  i Joan Josep Trilles, membre de la Comissió Cívica Vicent Marçà, organitzadora de l’acte entre d’altres, per la seua amabilitat durant i després de l’esdeveniment.

Aceptar
En esta web usamos cookies propias y de terceros para proporcionarte nuestro mejor servicio. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Más información aquí