Centro Concertado Plurilingüe
  964 270 368
|
   FACEBOOK
|
   PADRES DE ALUMNOS
NOTICIAS VISITEM LES MINES VICTÒRIA I ESPERANÇA

VISITEM LES MINES VICTÒRIA I ESPERANÇA

El passat dia 12 de novembre l’alumnat de primer d’ESO amb les seues professores de Biologia i Geologia van visitar les mines de ferro de Culla.

En arribar a Culla, vam esmorzar a la cantina de les mines. Després ens dividírem en dos grups per a endinsar-nos en cada mina: uns, en la mina La Victòria i els altres, en la de l’Esperança. Ja dins d’elles, ens explicaren de quin tipus de mineral s’extreia el ferro , la indumentària que duia un miner, les eines que empraven, el recorregut, les tasques que feien, el carburer que portaven per fer-se llum. També ens explicaren les condicions en què es treballava a les mines: edat a què es començava a treballar, jornal, distància entre les mines i les vivendes. En acabar, ens vam traslladar a una sala taller en què tots férem dues pràctiques: una consistia a mesurar la duresa dels minerals que havíem vist en les mines i l’altra, sobre el càlcul de la densitat. Per últim, dinàrem i encara ens quedà un mica de temps per a visitar el bonic poble de Culla.

Aceptar
En esta web usamos cookies propias y de terceros para proporcionarte nuestro mejor servicio. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Más información aquí