Centro Concertado Plurilingüe
  964 270 368
|
   FACEBOOK
|
   PADRES DE ALUMNOS
NOTICIAS LES ESCENIFICACIONS:VIA LÚDICA PER AL NOSTRE ALUMNAT EN EL MÓN DE LA LECTURA

LES ESCENIFICACIONS:VIA LÚDICA PER AL NOSTRE ALUMNAT EN EL MÓN DE LA LECTURA

L'alumnat de primària i secundària del nostre centre, dijous i divendres, 25 i 26 de gener, va gaudir de la presència al nostre centre d'un actor que va permetre als alumnes veure una altra vessant, molt més divertida , dels llibres que lligen al llarg d'un trimestre.

L'actor, l'objectiu del qual era, transmetre el significat del llibre mitjançant una metodologia molt més interactiva i participativa, va aconseguir que els alumnes aprengueren certs continguts sense que ells se n'adonaren de l'aprenentatge que rebien en aquell moment.

Des de la nostra òptica de l´aprenentatge no hi ha cap dubte que aquest tipus d'activitats permet que l'alumnat prenga consciència de la importància de la lectura, no tan sols per aprendre sinó també per riure i deixar volar la imaginació.

És per tot això que no hem de permetre que el nostre alumnat deixe de llegir, encara que de vegades siga una tasca amb esforç, a la fi, aconseguiran un plaer important.

 

Aceptar
En esta web usamos cookies propias y de terceros para proporcionarte nuestro mejor servicio. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Más información aquí