Centro Concertado Plurilingüe
  964 270 368
|
   FACEBOOK
|
   PADRES DE ALUMNOS
NOTICIAS GALA LLIURAMENT PREMIS VICENT MARÇÀ

GALA LLIURAMENT PREMIS VICENT MARÇÀ

Desde què l’any 2006 s’inicià el concurs de narrativa escolar Vicent Marçà, el Col·legi Ramiro Izquierdo ha participat, any rere any, en ell hi ha aconseguit contes guanyadors en totes i cadascuna de les convocatòries.

El dia 4 de juny de 2019 es celebrà a l´Auditori de Castelló el lliurament del XIV premi de Narrativa Vicent Marçà i el reconeixement del alumnes premiats, que a més de veure editats els seus treballs en un nou llibre “L’ESCRIPTOR INDECÍS“, van tindre el plaer de finalitzar la entrega dels guardons amb una fotogràfia dels mateixos alumnes, dels seus Mestres de Valencià i del que actualmente és Conseller d’Educació, en Vicent Marçà, fill, com el seu cognom ens indica, del difunt Vicent Marçà, conjuntament amb la seua vídua, en Dolors Ibáñez; i tots ells, acompanyats per l’actual edil d’educació de Castelló, Enric Porcar.

En aquesta edició, els alumnes guanyadors del nostre centre son:

  • Naiara Mercado Sánchez, amb el conte: “La Deessa de la pluja”.
  • Pepe Monfort Burdeus, amb el conte: “I tu, Pere, estigues ja quetet”.
  • Carlos Moliner Sáez, amb el conte: “El xiquet que volia jugar a básquet”.

El centre vol agrair a tots els alumnes premiats el seu esforç i interés i també motivar a la resta dels alumnes del centre a continuar participant en el concurs, amb la seguretat de què hi ha molts alumnes que ho lograran.

Enhorabona als guanyadors i felicitats a les famílies.

Aceptar
En esta web usamos cookies propias y de terceros para proporcionarte nuestro mejor servicio. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Más información aquí