Centro Concertado Plurilingüe
  964 270 368
|
   FACEBOOK
|
   FAMILIAS ALUMNADO
NOTICIAS EL “VICENT MARÇÀ” S’APROPA AL NOSTRE COLE

EL “VICENT MARÇÀ” S’APROPA AL NOSTRE COLE

El dia d’ahir, 1 de decembre, van tindre el plaer de rebre una magnífica representació del “XV PREMI DE NARRATIVA Escolar VICENT MARÇÀ”, per tal de lliurar l’entrega dels diplomes guanyadors d’enguany al nostres alumnes. L’esmentada representació va estar codirigida per Dolors Ibáñez, dona del difunt Vicent Marcà, i Joanjo Trilles, membre de la Comissió Cívica Vicent Marçà, que van fer el lliurament dels diplomes i altres obsequis, entre els que destaquen una quantitat limitada dels llibres titulats “UN MÓN NOU”, on apareixen publicats el seus contes.

Així que, des d’ací, sols agrair-los, als membres que ens visitaren i als alumnes gualardonats la seua contribució a aquest esperat acte, que degut a les circunstàncies, va tindre lloc al nostre singular i especial jardí.

Enhorabona als nostres alumnes de tot cor,

  • ALMUDENA SANCHÍS YUSTE, am el conte “LA XIQUETA QUE VOLIA JUGAR A FUTBOL”
  • JOEL ESCRICHE QUEROL, amb el seu conte “SOL I SENSE WIFI”
  • MARINA QUINTERO BELLÉS, amb el seu conte “EL SECRET DEL LLIBRE MÀGIC”

 I continueu contant les vostres històries…i mai oblideu un bon consell :“LLIG, ESCRIU I VIU”, com es recorda al llibre Vicent Jaume Almela i Eixau (poeta).

Aceptar
En esta web usamos cookies propias y de terceros para proporcionarte nuestro mejor servicio. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Más información aquí