Centro Concertado Plurilingüe
  964 270 368
|
   FACEBOOK
|
   FAMILIAS ALUMNADO
NOTICIAS DIA DRETS DE LA INFÀNCIA

DIA DRETS DE LA INFÀNCIA

El nostre centre ha col.laborat en l’activitat promoguda per l’ Excm. Ajuntament de Castelló  per a la commemoració dels Drets del xiquet,de la xiqueta i de l’adolescent.

Aquesta activitat consistía en la gravació d’un vídeo amb la lectura del decàleg d’aquestos drets en les  diferents llengües que conviuen en els centres educatius que han participat.

En el nostre centre, Abel Roda i Leyre Salvador, han participat en la gravació del vídeo amb la lectura en valencià i en castellà del Dret nº6 del decàleg.

Ha sigut una activitat motivadora ,no tan sols pel contingut, sinó també per la forma de portar-la a terme.

Des del centre felicitem a l’alumnat participant i a no perdre la motivació per participar en aquelles activitats que ens puguen aportar alguna cosa!!!!!

Us deixem l'enllaç a la web amb el vídeo complet de la lectura plurilingüe dels Drets de la Infància i l'Adolescència: http://www.castello.es/web30/pages/contenido_web20.php?cod0=24&cod1=250&cod2=785

Aceptar
En esta web usamos cookies propias y de terceros para proporcionarte nuestro mejor servicio. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Más información aquí