Centro Concertado Plurilingüe
  964 270 368
|
   FACEBOOK
|
   PADRES DE ALUMNOS
NOTICIAS ALUMNAT DEL NOSTRE CENTRE REP UN RECONEIXEMENT AL SEU TREBALL PER PART DE LA DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ

ALUMNAT DEL NOSTRE CENTRE REP UN RECONEIXEMENT AL SEU TREBALL PER PART DE LA DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ

Hui, 25 de novembre,  dia internacional contra la violència de gènere, la Diputació de Castelló ha atorgat un diploma a huit estudiants de 3r i 4t d´ESO del nostre centre.  La Diputació  ha fet un reconeixement  al seu treball  escrit amb l´objectiu de fer una reflexió al voltant d´aquest tema tan present en la nostra societat actual.

El Centre Ramiro Izquierdo ha participat, una vegada més, a concienciar el nostre alumnat per a la defensa dels drets que afecten al benestar de qualsevol persona.

En aquesta ocasió, per tal de celebrar el 25 de noviembre, el centre ha participat en el concurs de redacció amb el lema: “Rocío, siempre en el corazón, no más violencia de género” que promou la Diputació de Castelló: Àrea de acció social.

Aquesta activitat anava destinada per a l´alumnat de 3r i 4t d´ESO, encara que la concienciació  per a l´eliminació de la violència de gènere s´ha fet amb diferents activitats per a tot el centre.

Després de presentar els diferents textos escrits amb aquesta temática, els treballs que es van triar per a presentar al concurs van ser els següents: Paula Escrihuela Bolufer , Lucía Guigó Rodríguez, María Fabregat Guinea, David Veses Pérez, Vega Benages Ferrer, Héctor Martínez Cabanas, Claudia Marzal Polop.

Enhorabona a tot l´alumnat participant!!!!

Aceptar
En esta web usamos cookies propias y de terceros para proporcionarte nuestro mejor servicio. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Más información aquí